A.J. PIETERS

Albert-Jan Pieters

Commercial Director

Profiel

Albert-Jan Pieters is zeer ervaren in haven gerelateerde werkzaamheden. Na zijn commerciële opleiding aan de HEAO te Rotterdam heeft hij diverse, veelal leidinggevende,  posities bekleed bij gerenommeerde bedrijven.

De combinatie ‘snel verveeld zijn’ en sterke gedrevenheid resulteert in zijn geval in een bovengemiddeld snel handelende en innovatieve persoonlijkheid.

Daily Harbour Services beschikt over alle randvoorwaarden om te excelleren in snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Opererend vanuit het centrum van de Rotterdamse Haven en gebruik makend van een immens netwerk wordt snel ingespeeld op de wensen en eisen binnen de maritieme wereld.

Zowel operationeel als ook commercieel is hij als een vis in het water bij het jonge bedrijf, daarbij gesteund door zeer ervaren medewerkers.

Altijd op zoek zijnde naar verbeterpunten en mogelijkheden om activiteiten uit te breiden draagt hij ertoe bij dat Daily Harbour Services een fris en energiek bedrijf is, met een gestaag groeiende schare tevreden klanten.

Kernactiviteiten

Sales / Marketing 30%
Operations 35%
Organisation Development 25%
Trading 10%
2003 - 2011 DFDS Containerline
General Manager Shipping

Intra European Shortsea operator

2012 - 2015 Royal Dirkzwager
Manager MICS

Martitime Information and Communication Services

2015- 2016 Liftcom BV
Managing Director

Lifting and heavy industrial equipment

2016 - 2018 Rook Groep
Operations Manager

Container repair and modification

2018 - heden Daily Harbour Services
Commercial Director

Harbour related activities