Daily Freight Solutions

Service Overview

Met onze XL-gecertificeerde huiftrailers en Euro 6-vrachtwagens brengen wij uw lading vanuit havens in Rotterdam en Antwerpen of luchthaven Schiphol naar in principe elke bestemming.  Bovendien regelen wij meer dan enkel het transport voor u.

Van A tot Z uitbesteden

Containervervoer bestaat natuurlijk uit meer dan het transport alleen. Ook voor andere aspecten van het vervoeren van uw containers kunt u op ons een beroep doen. Daarnaast verzorgen we de complete administratieve afhandeling.  Dankzij onze expertise in zowel zeevracht als ook luchtvracht schakelen wij moeiteloos tussen deze vormen van transport. Met andere woorden: wij ontzorgen u van A tot Z.

Vragen of interesse in de door ons geboden mogelijkheden? Schakel Daily Freight Solutions in door te bellen naar 010-8504883 of stuur een mail naar info@dailyfreightsolutions.eu  Wij bespreken uw wensen met u en ga na akkoord met de offerte zo snel mogelijk voor u te werk.

 

 

Expediteur

Goederen vervoeren via de zeevracht is een betrouwbare en rendabele transportmethode, zeker wanneer het om grotere ladingen gaat. Bij het regelen van zeevracht komen diverse zaken aan de orde, waar u wellicht geen zicht op heeft of die u liever uitbesteedt. Op zulke momenten staan we voor u klaar. Onze ervaren en vakbekwame medewerkers zorgen voor een snel en soepel verloop. Vanaf binnenkomst in de haven regelen wij onder meer het traject bij de douane, het afnemen en overladen van de vracht en het transporteren van de goederen naar de eindbestemming.

Zo besparen we u kosten, tijd en moeite.